Salát s křepelčími vajíčky a balzamikovým octem

Suroviny

křepelčí vejce
8 ks
olivový olej
3 PL
balzamikový ocet
1 PL
čerstvý nasekaný tymián
1 PL
čerstvá nasekaná bazalka
1 PL
list polnička, šťovík, mladé pampelišky a rukola
4 hrsti
ředkvička
1 svazek
sůl, pepř
1 ČL

Postup přípravy:

Vajíčka vložíme do studené osolené vody a vaříme asi 2 minuty. Na zálivku promícháme olivový olej s balzamikovým octem, bylinkami, osolíme a opepříme. Listy salátu smícháme s nakrájenými ředkvičkami a zálivkou. Rozdělíme na talíře a ozdobíme oloupanými a rozpůlenými vajíčky.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.3.2015 2:43| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist