Salát s křepelčími vajíčky a balzamikovým octem

Suroviny

křepelčí vejce

8 ks

olivový olej

3 PL

balzamikový ocet

1 PL

čerstvý nasekaný tymián

1 PL

čerstvá nasekaná bazalka

1 PL

list polnička, šťovík, mladé pampelišky a rukola

4 hrsti

ředkvička

1 svazek

sůl, pepř

1 ČL

Postup přípravy:

Vajíčka vložíme do studené osolené vody a vaříme asi 2 minuty. Na zálivku promícháme olivový olej s balzamikovým octem, bylinkami, osolíme a opepříme. Listy salátu smícháme s nakrájenými ředkvičkami a zálivkou. Rozdělíme na talíře a ozdobíme oloupanými a rozpůlenými vajíčky.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.3.2015 2:43| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist