Rychlá polévka s bujónem a petrželkou

Na másle připravíme světlou jíšku, do které vmícháme 1-2 vejce, podle toho, jak chceme mít polévku hustou. Když vejce zhoustnou, vlijeme asi litr vařící vody, kterou necháme přejít varem a ihned odstavíme hrnec z plotny. Můžeme dochutit kostkou zeleninového bujónu nebo...

Diskuze

3 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    dochutit vším, co máte rádi a při ruce je velice praktické !

    x
    xxkouckaxx

    to mi přijde spíš jako ochucená voda a ne dobrá polévka

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist