Rychlá polévka s bujónem a petrželkou

Suroviny

hladká mouka
2 PL
máslo
vejce
2 ks
zeleninový bujón
petržel

Postup přípravy:

Na másle připravíme světlou jíšku, do které vmícháme 1-2 vejce, podle toho, jak chceme mít polévku hustou. Když vejce zhoustnou, vlijeme asi litr vařící vody, kterou necháme přejít varem a ihned odstavíme hrnec z plotny. Můžeme dochutit kostkou zeleninového bujónu nebo sekanou petrželkou. Polévku solíme až po ukončení vaření.

Hodnocení

1  Hodnoceno: 1x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist