rybi-polevka-352x198.jpg

Rybí polévka se zeleninou

Na drobno nakrájíme 1 cibuli, ½ hlavy česneku, ½ celeru, 1 petržel, 1 mrkev (na kostičky). Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou zeleninu a podusíme asi 15 minut. Podlijeme bílým vínem, přidáme rajčatové pyré, zamícháme a zalijeme 1 a ½ litrem...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist