ryba-s-bilymi-hrozny-352x198.jpg

Ryba s bílými hrozny a špenátem

Spařte vroucí vodou 200 g listů čerstvého špenátu a nechte ho dobře odkapat. Dejte do skleněné nádoby 4 plátky platýze, posypte je, osolte, okořeňte tymiánem, zalijte bílým vinným octem, zakryjte je a v chladu nechte 10 minut rozležet. Pak ryby vyndejte a osušte....

Diskuze

1 komentář

    s
    stendy

    Ryba s bílými hrozny a špenátem – recept mne nezaujal.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist