hovezi-zavitky-352x198.jpg

Roudenské hovězí závitky s náplní

Náplň: 50 g slaniny, 100 g klobásy, 250 g sterilovaného zelí, sůl Nakrájené plátky masa naklepeme, opepříme a osolíme. Do středu naklepaných plátků dáme náplň, svineme je, upevníme párátky nebo nití, poprášíme moukou a na tuku opečeme. Závitky vyjmeme, ve výpeku...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist