Rostbíf s lusky a řapíkatým celerem
Pro přípravu rostbífu bude vhodné vybírat maso, které má určitou dispozici. Měli bychom vědět, že hovězí roštěná by měla být nejlépe z býka ne staršího než tři roky, maso by mělo být na řezu čisté, neprorostlé, nežilnaté a jeho barva by...
Rostbíf s lusky, ale bez celeru.
bych si dalal, ale kdyby mi ho někdo uvařil.
nádherně napsaný recept, delikatesa
Rostbíf s lusky a řapíkatým celerem – výborná pochoutka. Pravda děláváme jen u zvláštních příležitostí.
Určitě zajímavý recept a určitě nám to bude chutnat.
Rostbíf s lusky a řapíkatým celerem – olalá , to to krásně voní !
Tento pokrm mi nikdy moc nechutnal, bohužel.
trochu složitější recept, ale určitě stojí za to ho vyzkoušet
to zní velmi zajímavě, určitě se k tomuto receptu vrátím, abych jej vyzkoušela :-)))))))) další dobrota , na které by si anžel pochutnal
to skvělý recept – vyzkoušela jsem a doporučuji