7621.jpg

Rostbíf s lusky a řapíkatým celerem

Pro přípravu rostbífu bude vhodné vybírat maso, které má určitou dispozici. Měli bychom vědět, že hovězí roštěná by měla být nejlépe z býka ne staršího než tři roky, maso by mělo být na řezu čisté, neprorostlé, nežilnaté a jeho barva by...

Diskuze

12 komentářů

    j
    jankac

    Rostbíf s lusky, ale bez celeru.

    a
    aknela11

    bych si dalal, ale kdyby mi ho někdo uvařil.

    m
    martinnatr

    nádherně napsaný recept, delikatesa

    g
    glady

    Rostbíf s lusky a řapíkatým celerem – výborná pochoutka. Pravda děláváme jen u zvláštních příležitostí.

    g
    glady

    Určitě zajímavý recept a určitě nám to bude chutnat.

    x
    xxkouckaxx

    Rostbíf s lusky a řapíkatým celerem – olalá , to to krásně voní !

    k
    krockovapavla

    Tento pokrm mi nikdy moc nechutnal, bohužel.

    j
    jijina

    trochu složitější recept, ale určitě stojí za to ho vyzkoušet

    Viky17

    to zní velmi zajímavě, určitě se k tomuto receptu vrátím, abych jej vyzkoušela :-)))))))) další dobrota , na které by si anžel pochutnal

    a
    aknela11

    to skvělý recept – vyzkoušela jsem a doporučuji

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist