rizoto-352x198.jpg

Rizoto s telecím masem a pomerančem

Uvařte z vody a kostek zeleninový bujon. Propláchněte rýži a nechte ji odkapat. Na olivovém oleji zpěňte nakrájenou cibuli, přidejte na malé kousky nakrájené telecí maso, osolte a duste, až se tekutina odpaří. Přidejte rýži, nakrájenou mrkev a nakrájený řapíkatý celer a zalijte vínem. Zvolna...

Diskuze

3 komentáře

    s
    stana1

    Rizoto s telecím masem a pomerančem – nejdříve rizoto a pak po obědě ten pomeranč.

    b
    bobina1

    Maso s poměrančem – ta kombinace mě nesedí.

    b
    bobina1

    Maso s poměrančem jsem ještě nejedla. ale myslím si, že je to lepší každé zvlášť.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist