Rizoto
Na oleji rozhřejeme nakrájenou slaninu, přidáme cibulku, nakrájené houby, osolíme, opepříme a opékáme tak dlouho, dokud se voda nevypaří. Přisypeme rýži a za stálého míchání zahříváme. Přidáme bylinky a vývar z masoxu a zalijeme 1/3 vody. Vaříme na mírném ohni. Postupné doléváme vodu a vaříme,...
občas dělám, někdy i z žampionů
Pro milovníky hub určitě dobrota, ale u nás by to nikdo neocenil.
Letos je takové množství hub, že je u nás jíme na všechny způsoby. Na houbové rizoto jsem si zapomněla. Je vynikající.
Rizoto nemám ráda, ale manžel houby miluje tak mu ho zkusím udělat.
Houbové rizoto zbožňujem, hneď by som si dala.
Houbové rizoto je super, ale bez parmezánu u nás ho nikdo nejí.
Houbové rizoto se slaninou je velmi příjemnou změnou jídelníčku.
houbové rizoto mám moc ráda, dělám si ho i s hlívou