houbove-rizoto.jpg

Rizoto

Na oleji rozhřejeme nakrájenou slaninu, přidáme cibulku, nakrájené houby, osolíme, opepříme a opékáme tak dlouho, dokud se voda nevypaří. Přisypeme rýži a za stálého míchání zahříváme. Přidáme bylinky a vývar z masoxu a zalijeme 1/3 vody. Vaříme na mírném ohni. Postupné doléváme vodu a vaříme,...

Diskuze

9 komentářů

    m
    martinnatr

    občas dělám, někdy i z žampionů

    l
    lidka2

    Pro milovníky hub určitě dobrota, ale u nás by to nikdo neocenil.

    z
    Zuzana2403

    Letos je takové množství hub, že je u nás jíme na všechny způsoby. Na houbové rizoto jsem si zapomněla. Je vynikající.

    e
    Elisa19

    Rizoto nemám ráda, ale manžel houby miluje tak mu ho zkusím udělat.

    j
    jankac

    Houbové rizoto zbožňujem, hneď by som si dala.

    l
    ladouch

    Houbové rizoto je super, ale bez parmezánu u nás ho nikdo nejí.

    v
    viki11

    Houbové rizoto se slaninou je velmi příjemnou změnou jídelníčku.

    l
    lucik21

    houbové rizoto mám moc ráda, dělám si ho i s hlívou

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist