rebarborovy-kolac-352x198.jpg

Rebarborový koláč s rozinkami

Na vále rozdrobte 200 g polohrubé mouky se 100 g másla (hery a podobně), lžičkou citrónové kůry a 25 g moučkového cukru. Přidejte vejce, zpracujte na měkké těsto, které zabalte do folie a nechte v chladu půl hodiny odpočinout. Mezitím oloupejte 500 g...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist