Ražniči z telecího masa, šunky a sýra

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Z masa nakrájíme kostky, lehce je naklepeme, osolíme a opepříme. Na jehlu střídavě napichujeme kousky masa, šunky, rajčat a sýra. Ražniči osolíme, potřeme olejem a po všech stranách zprudka opečeme. Jako přílohu podáváme brambory nebo bramborovou kaši.

Diskuze

3 komentáře

    k
    krockovapavla

    Já zbožňuji špízy a ražničí je to dobrota:):)

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to lákavě , ale zkusila bych to z vepřové kýty

    b
    Bobina1

    Na to ražničí si myslím, že může být i vepřové maso, když není telecí.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist