porkove-omeletky-352x198.jpg

Pórkové omeletky se žampióny

Očištěné žampióny rozkrájíme na plátky a dáme zatím stranou. Důkladně omytý pórek nakrájíme na tenká kolečka i se zelenou částí. V pánvi rozpustíme máslo a dvě lžíce si ponecháme stranou. Na zbylém nejprve dosklovita orestujeme pórek. Vyndáme jej a do výpeku dáme žampióny. Restujeme,...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist