pomazanka_7.jpg

Pomazánka z pečeného lilku s vlašskými ořechy

Troubu předehřejeme na 200 °C. Kůži lilku na několika místech propíchneme vidličkou, zastříkneme olejem a zabalíme do alobalu. Pečeme asi 45–60 minut nebo dokud není dužina zcela měkká. Upečený lilek necháme mírně zchladnout, potom jej nařízneme po celé délce a lžící vydlabeme dužinu,...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Pomazánka z pečeného lilku s vlašskými ořechy by som rada ochutnala.

    l
    lucik21

    Pomazánka z pečeného lilku s vlašskými ořechy vypadá zajímavě

    s
    stana1

    Pomazánka z pečeného lilku s vlašskými ořechy – znám lepší pomazánky.

    l
    ladouch

    To bych si také pochutnala, dobrý recept.

    b
    Bobina1

    Pomazánku z pečeného lilku s vlašskými ořechy nemusím.

    s
    Stendy

    To bych si určitě nepochutnal.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist