Pomazánka z avokáda a cibulky

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Avokáda podélně rozpůlíme, odstraníme velkou pecku, lžičkou vydlabeme, až zůstane jenom slupka, a rozmixujeme. Hmotu ochutíme výše uvedenými ingrediencemi a mažeme na chlebíčky nebo pokrájenou bagetu. Výborně to chutná na opečených toastech.

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Pomazánka z avokáda a cibulky je zdravá, ale mne veľmi nechutila.

    k
    karkulkaa

    mnamky moze byt super. stojí za to ju vyskúsat.

    x
    xxkouckaxx

    pomazánka z avokáda a cibulky vypadá dost zajímavě – avokádo normálně nepoužívám

    k
    krockovapavla

    Pomazánka z avokáda je opravdu velmi zajímavý a opravdu výborná.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist