Polévka z fazolkových lusků se zeleninou

Suroviny

fazolové lusky
200 g
celer
200 g
červené fazole ve slaném nálevu
100 g
zázvor
100 g
cibule
1 ks
paprika
1 ks
brambora
1 ks
voda
150 cl
tymián
sůl, pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Fazolové lusky očistěte a překrájejte na poloviny, celer nakrájejte na kostičky, cibuli nadrobno a zázvor s paprikou na nudličky. Vše zalijte vodou, osolte a vařte asi 20 minut. Pak přidejte fazole bez nálevu a najemno nastrouhanou bramboru, která polévku zahustí, vařte ji v ní asi 10 minut. Dochuťte pepřem, solí a tymiánem.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.6.2012 9:15| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist