polevka-s-cerstvymi-rajcaty-352x198.jpg

Polévka s čerstvými rajčaty a smetanou

Rajčata a celer omyjte a nakrájejte na menší kusy. Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno. V hrnci rozehřejte máslo se lžící oleje a nechte na něm pomalu zesklovatět cibuli. Přidejte celer a ještě chvíli opékejte, poté přidejte rajčata, podlijte je částí vývaru, přiklopte a nechte pár minut dusit. K rajčatům...

Diskuze

4 komentáře

    l
    lidka2

    Tuhle polévku mám ráda, je výborná.

    nova2

    Polévka vypadá velmi dobře.

    j
    jankac

    Polievka by mi asi nechutila, lebo zeler nemám rada.

    s
    Stanislav Brázdil

    Rajskou omáčku mám rád, ale polévku ne.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist