Plovdivské maso s hráškovou rýží

Cibuli nakrájíme nadrobno a lehce podusíme na trošce oleje. Vepřové maso nakrájíme na nudličky a přidáme k cibuli, osolíme a až zrůžoví přidáme papriku a grilovací koření (vznikne něco jako základ na guláš). Podlijeme vodou a dusíme do změknutí masa (v tlakovém hrnci je to rychlovka...

Diskuze

6 komentářů

    g
    glady

    Zajímavý recept. Vyzkouším a třeba ho zařadíme do našeho jídelníčku.

    g
    glady

    Tento recept ještě neznám. Zajímavý, třeba ho vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    Pokrm na konci dozdobujeme kolečky krájené cibule – tohle dělám i u guláše

    k
    krockovapavla

    Výborný poetický název a také dobré jídlo.

    x
    xxkouckaxx

    nevypadá to špatně – je to vlastně guláš trochu jinak

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist