Plněný řízek se žampiony

Cibuli, petrželku a houby nadrobno posekáme a podusíme na troše oleje. Ochutíme solí, vegetou a pepřem. Zaprášíme hladkou moukou, vmícháme rajčatový protlak, 2 lžíce smetany a žloutek. Vaříme, aby vznikla hustější hmota.   Řízky hodně rozklepeme. Na polovinu každého řízku dáme část houbové...

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Plněný řízek podáváme s bramborovými hranolky – vypadá to dost lákavě

    k
    krockovapavla

    Mám moc ráda řízky, které jsou plněné.

    d
    Daniela76

    Dělávám něco obdobného,jako kapsu,ale tohle taky někdy zkusím.

    x
    xxkouckaxx

    zajímavý recept , já čekala kapsu , ale tohle vypadá ještě jednodušeji !!

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist