Plněný kapr

1.Kapra zbavíme šupin, ploutví, hlavy a ocasu, rozřízneme jej na břiše a vykucháme a očistíme. 2. Zevnitř ho nařízneme po celé délce páteře tak, aby se obě poloviny ryby rozevřely na jeden plát, ale pozor – nesmíme přeříznout kůži. 3. Potom kapra omyjeme,...

Diskuze

1 komentář

    l
    Lucka258

    Kapra u nás nejíme takže u nás by tento recept neprošel..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist