bramborak-s-kurecim-masem.jpg

Plněný bramborák s kuřecím masem

Bramborák popisovat nebudu, i když já do něj například přidávám trochu strouhanky, aby byl zlatavější a křupavější. Nudličky masa osolím a namočím do těstíčka z vejce a škrobu, nechám odležet, zatím si nakrájím zeleninu na nudličky. Maso pak osmažím dozlatova, vyndám a na pánev hodím...

Diskuze

5 komentářů

    Stanislava Nováková

    Vyzkoušeno – moc dobrá pochoutka.

    l
    ladouch

    Bramboráky máme rádi na všechny způsoby, u nás je oblíbená kaplická cmunda s uzeným a se zelím.

    s
    Stanislav Brázdil

    Přesně tak. Mám rád bramborák na jakýkoliv způsob.

    b
    Božena Brázdilová

    Plněný bramborák s kuřecím masem je vynikající.

    j
    jankac

    Výborný, robievam tiež.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist