plnena-chlebova-kapsa-352x198.jpg

Plněná chlebová kapsa s masem a lilkem

Lilek rozkrájíme na širší kolečka, posypeme solí a necháme 20 minut „vypotit“. Potom je omyjeme, osušíme a nakrájíme na čtverečky. Cuketu rozkrájíme na půlkolečka, cibuli na dílky, rajčata na plátky. Rozehřejeme tři lžíce oleje a opečeme na něm dozlatova na nudličky nakrájené...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist