piskotova-rolada-352x198.jpg

Piškotová roláda s marcipánovým kabátkem

Cukr, žloutky, sůl, vanilkový cukr a citrónovou kůru třeme v míse do husté bílé pěny. Potom přidáme prosátou mouku a nakonec lehce vmícháme ušlehaný tuhý sníh z bílků. Těsto rozetřeme asi 1 cm silně na plech vyložený pečicím papírem a v předehřáté troubě rychle upečeme....

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist