Peřová bublanina s ovocem
Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Housku nebo toustový chléb rozmixujeme na strouhanku a smícháme s kypřícím práškem. Máslo, cukr a žloutky utřeme do pěny. Vmícháme strouhanku se skořicí nebo vanilkovým aroma (záleží na chuti a na druhu ovoce) a nakonec vmícháme ještě tuhý sníh...
Věřím,že těsto bude nadýchané už podle pracovního postupu.Strouhanku do těsta jsem nikdy nedávala,ale zaujalo mě to.Vyzkouším.
Zajímavý tip na dobrý moučník, určitě stojí za to vyzkoušet, když bude mít úspěch možná se pak k němu budeme vracet :-))
vypadá lákavě , strouhanku jsem ještě do těsta nikdy nedávala !
Zajímavé, netušila jsem, že jde dělat bublanina tímto způsobem, člověk se učí pořád.
Tento recept jsem vyzkoušela minulý rok. Někomu to chutnalo, někomu ne.