Peřová bublanina s ovocem

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Housku nebo toustový chléb rozmixujeme na strouhanku a smícháme s kypřícím práškem. Máslo, cukr a žloutky utřeme do pěny. Vmícháme strouhanku se skořicí nebo vanilkovým aroma (záleží na chuti a na druhu ovoce) a nakonec vmícháme ještě tuhý sníh...

Diskuze

9 komentářů

    e
    evik56

    Věřím,že těsto bude nadýchané už podle pracovního postupu.Strouhanku do těsta jsem nikdy nedávala,ale zaujalo mě to.Vyzkouším.

    Viky17

    Zajímavý tip na dobrý moučník, určitě stojí za to vyzkoušet, když bude mít úspěch možná se pak k němu budeme vracet :-))

    x
    xxkouckaxx

    vypadá lákavě , strouhanku jsem ještě do těsta nikdy nedávala !

    l
    ladouch

    Zajímavé, netušila jsem, že jde dělat bublanina tímto způsobem, člověk se učí pořád.

    z
    Zuzana2403

    Tento recept jsem vyzkoušela minulý rok. Někomu to chutnalo, někomu ne.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist