peceny-losos-s-omackou-352x198.jpg

Pečený losos s kaparovou omáčkou

Porce ryby osolte, opepřete, pokapejte citrónovou šťávou a nechte rozležet. Pak je naskládejte na plech vyložený pečicím papírem, na každou porci položte kousíček másla a pečte 15-20 minut. Z druhé lžíce másla a hladké mouky udělejte světlou jíšku, zalijte ji mlékem, rozšlehejte metličkou...

Diskuze

1 komentář

    p
    pavlinf

    vypadá to lákavě

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist