pastika-352x198.jpg

Paté en croute – paštika v těstíčku

Maso nakrájené na malé kousky, zeleninu na kousky a všechny přísady (kromě želatiny, madeiry a vývaru) důkladně promícháme a necháme přes noc v chladu marinovat. Vyváleným těstem (asi 4 mm silným) vyložíme obdélníkovou zapékací formu a naplníme masovou směsí. Pečeme při 200 stupních asi 50...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist