Pastyňák jako řízek

Pastyňák oloupeme, nakrájíme na placičky. Placičky osolíme, opepříme a obalíme v trojobalu. Všechny placičky potom řádně usmažíme.

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Pastyňákové řízečky – tohle bude moc dobré a krásně voňavé !

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle je zajímavé jídlo – musí to nádherně vonět

    v
    vaneska1

    U nás sa zje všetko, čo je obalené v trojobale. Musím skúsiť.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist