Pappardelle s hřiby a smetanou
Sušené hřiby namočíme na 30 minut. Rozpustíme máslo a velmi jemně nakrájenou cibuli dozlatova osmažíme, zalijeme polovinou smetany a vmícháme na malé kousky nakrájený tavený sýr. Přidáme směs čerstvých a sušených hub i s vodou, v níž byly namočené a 15 minut vaříme. Osolíme a dostatečně okořeníme...
Zajímavý recept, tohle neznám, určitě bude stát za vyzkoušení.
Pappardelle s hříby – tyhle těstoviny u nás nikde nemají
Nemám ráda hřiby, a proto mi toto vůbec nechutná.
vypadá to strašně lákavě , tento název těstovin jsem v životě neslyšela
Pappardelle s hříby ráda vyzkouším,ale budu ho jíst asi sama s manželem.děti houby rádi nemají.
no nevim nevim …. asi bych si dala nejradši jiný recept:)))
Musím říct, že to bylo vynikající, díky za rozšíření mé kuchařky.
vypadá to úžasně , ale kde vzít čerstvé hříbky ?
jen bych radši místo sušených použila čerstvé.