Pappardelle s hřiby a smetanou

Sušené hřiby namočíme na 30 minut. Rozpustíme máslo a velmi jemně nakrájenou cibuli dozlatova osmažíme, zalijeme polovinou smetany a vmícháme na malé kousky nakrájený tavený sýr. Přidáme směs čerstvých a sušených hub i s vodou, v níž byly namočené a 15 minut vaříme. Osolíme a dostatečně okořeníme...

Diskuze

13 komentářů

    Viky17

    Zajímavý recept, tohle neznám, určitě bude stát za vyzkoušení.

    x
    xxkouckaxx

    Pappardelle s hříby – tyhle těstoviny u nás nikde nemají

    k
    krockovapavla

    Nemám ráda hřiby, a proto mi toto vůbec nechutná.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to strašně lákavě , tento název těstovin jsem v životě neslyšela

    h
    Handale

    Pappardelle s hříby ráda vyzkouším,ale budu ho jíst asi sama s manželem.děti houby rádi nemají.

    a
    Ayushka

    no nevim nevim …. asi bych si dala nejradši jiný recept:)))

    s
    staticka

    Musím říct, že to bylo vynikající, díky za rozšíření mé kuchařky.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to úžasně , ale kde vzít čerstvé hříbky ?

    a
    aknela11

    jen bych radši místo sušených použila čerstvé.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist