Pangasius ze Švédska s mrkví a pórkem

Pekáč vymažeme máslem, naskládáme na kolečka nakrájené brambory, osolíme a okmínujeme. Na pánvi na másle opražíme nastrouhanou mrkev s pórkem. Tuto směs naložíme na brambory. Pangasius posypeme kořením na ryby, kmínem a položíme na směs mrkve s pórkem do pekáče. Dáme zapéct na...

Diskuze

4 komentáře

    j
    jenetka

    Chutné, ale ten pórek mi tam vadí.

    a
    aknela11

    moje oblíbená pochoutka – určitě vyzkouším – recept se mi líbí

    c
    cadouas

    také dobrá inspirace na přípravu rybího masa 🙂

    x
    xxkouckaxx

    mořské ryby my můžeme nahusto a tohle vypadá lákavě

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist