med-z-pampelisek-352x198.jpg

Pampeliškový med s citrónem

Do 1 l vody nasypeme asi 200 pampeliškových květů a přidáme středně velký citrón i s kůrou, který rozkrájíme na menší dílky. Směs 10 minut povaříme a pak ji necháme stát v klidu 24 hodin při pokojové teplotě. Po této době šťávu scedíme a zahřejeme do mírného varu....

Diskuze

5 komentářů

    soffie

    tento med jsem dělávala roky a je opravdu výborný……..

    m
    MARSYZ

    je opravdu výborný. Dělám ho již 3. rokem.

    l
    lucik21

    Pampeliškový med s citronem je moc dobrý

    b
    Bobina1

    Letos ty pampelišky nějak moc rychle odkvetly. Škoda.

    b
    Bobina1

    Pampeliškový med s citrónem jsem loni dělala. Byl moc dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist