med-z-pampelisek.jpg

Pampeliškový med s citrónem

Do 1 l vody nasypeme asi 200 pampeliškových květů a přidáme středně velký citrón i s kůrou, který rozkrájíme na menší dílky. Směs 10 minut povaříme a pak ji necháme stát v klidu 24 hodin při pokojové teplotě. Po této době šťávu scedíme a zahřejeme do mírného varu....

Diskuze

5 komentářů

    s
    soffie

    tento med jsem dělávala roky a je opravdu výborný……..

    m
    MARSYZ

    je opravdu výborný. Dělám ho již 3. rokem.

    l
    lucik21

    Pampeliškový med s citronem je moc dobrý

    b
    Bobina1

    Letos ty pampelišky nějak moc rychle odkvetly. Škoda.

    b
    Bobina1

    Pampeliškový med s citrónem jsem loni dělala. Byl moc dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist