pampeliskovy-med.jpg

Pampeliškový med s citrónem

Čerstvě natrhané pampelišky dáme do hrnce s vodou vařit (neoplachujeme je!). Jakmile se začne voda vařit, povaříme 20 minut, pak zdroj tepla vypneme, přidáme vymačkané citróny bez pecek a dáme do druhého dne do chladna odstát. Další den pampelišky scedíme a do...

Diskuze

9 komentářů

    b
    Božena Brázdilová

    Dělávám. Jen letos jsem jej nedělala.

    Stanislava Nováková

    Pamatuji si, když tento med dělávala moje babička a já jsem chodila ty pampelišky sbírat.

    Veronika

    Doporučuji tymiánový med https://www.ellada.cz/med/bio-lesni-med-tymian-divoke-byliny. Má moc příjemnou vůni a silnou chuť.

    s
    sumka55

    ten sběr pampeliškových květů za to stojí

    j
    Jana Čipková

    Aj ja ho roky robievam.

    l
    lidka2

    Už několik let si slibuji, že med udělám – tak snad konečně…

    l
    lucik21

    Pampeliškový med s citronem určitě vyzkouším

    s
    Stendy

    Pampeliškový med jistě uděláme.

    s
    stana1

    Pampeliškový med s citrónem je dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist