pampeliskovy-med-352x198.jpg

Pampeliškový med s citrónem

Čerstvě natrhané pampelišky dáme do hrnce s vodou vařit (neoplachujeme je!). Jakmile se začne voda vařit, povaříme 20 minut, pak zdroj tepla vypneme, přidáme vymačkané citróny bez pecek a dáme do druhého dne do chladna odstát. Další den pampelišky scedíme a do...

Diskuze

9 komentářů

    b
    Božena Brázdilová

    Dělávám. Jen letos jsem jej nedělala.

    n
    Stanislava Nováková

    Pamatuji si, když tento med dělávala moje babička a já jsem chodila ty pampelišky sbírat.

    Veronika

    Doporučuji tymiánový med https://www.ellada.cz/med/bio-lesni-med-tymian-divoke-byliny. Má moc příjemnou vůni a silnou chuť.

    s
    sumka55

    ten sběr pampeliškových květů za to stojí

    j
    Jana Čipková

    Aj ja ho roky robievam.

    l
    lidka2

    Už několik let si slibuji, že med udělám – tak snad konečně…

    l
    lucik21

    Pampeliškový med s citronem určitě vyzkouším

    s
    Stendy

    Pampeliškový med jistě uděláme.

    s
    stana1

    Pampeliškový med s citrónem je dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist