Novoroční uzené se švestkami

1. Uzené povaříme a připravíme omáčku: švestky rozvaříme ve troše vody se slivovicí nebo vínem. 2. Do měkkých švestek přidáme citronovou kůru a koření. 3. Osolíme, přidáme povidla, zahustíme solamylem a krátce povaříme. 4. Omáčkou přelijeme uzené maso. Doporučená příloha: Bramborové knedlíky...

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Uzené maso je poměrně snadné na přípravu – a je velice chutné

    p
    puntik

    omáčka vypadá velmi dobře, určitě vyzkouším, ale jaká k tomu příloha??

    v
    Verka

    uzené máme rádi..dobrůtka

    x
    xxkouckaxx

    to by mohla být dobrota – dala bych si

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist