Nejlepší bramboračka s houbami a zeleninou

Houby vložíme do kastrůlku a zalijeme asi půllitrem vody, chvíli povaříme. Ve velkém hrnci rozpustíme máslo a dozlatova na něm opražíme mouku; trvá to asi čtyři minuty. Pak jíšku postupně zalijeme zhruba litrem a půl studené vody. Důkladně promícháme, přidáme bujon, brambory...

Diskuze

16 komentářů

    ja

    Je to hnus !!! Nejezte to. Můj syn mě potom pozvracel… 🙁

    h
    helenadon

    bramborová polévka ochucená hounami, nemusí být špatná

    b
    brontik

    tu milujeme taky ji vaříme každý týden

    h
    holubova

    bramboračku máme moc rádi,dělám ji jinak tak vyzkouším i tento recept

    m
    marry159

    Snad nejoblíbenější polévka – určitě vyzkouším…

    j
    jitkaji

    Nejlepší bramboračka delavam podobne a ve velkem. Bramboracku mame radi.

    r
    rejkova

    Bramboračku máme moc rádi i když jí moc často nevařím. S tím vejcem, ale nevím, zdá se mi to do bramboračky divné. Já dávám vejce do kuřecího vývaru.

    s
    soffie

    každý dělá jinak, u nás je bramboračka jen brambory, houby , koření a máslová jíška…

    k
    Karunka

    já bramboračku také dělám dost podobně, až na to vejce

    i
    inakub

    máme doma všichni rádi klasické ´české polévky, bramboračka s houbami mezi ně patří. Je vynikající ,dělávám ji.

    i
    inakub

    Vynikající polevka,mnoho výrazných chutí,máme všichni rádi, nasytí a je zdravá.

    a
    aknela11

    bramboračka – dá se říci že jí dělám stejně – je to dobrota

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist