medvedi-cesnek.jpg

Nasolený medvědí česnek

Listy medvědího česneku opláchneme, necháme okapat, pak na jemno nožem nakrájíme. Promícháme ze solí a necháme 1-2 hodiny odpočinout, česnek pustí šťávu. Směs napěchujeme do čistých, vymytých sklenic, povrch zalijeme šťávou z česneku. Sklenice uložíme do lednice nebo na chladné míso,...

Diskuze

1 komentář

    g
    glady

    medvědí česnek je super, takže je fajn ho takto uchovat

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist