kureci-kridelka.jpg

Nakládaná kuřecí křidélka s marinádou ze zázvoru a česneku

Cibuli nakrájejte nadrobno, zázvor na plátky, česnek prolisujte. Vše dejte do mísy a přidejte víno se sójovou omáčkou. Kuřecí křidélka omyjte a položte do marinády. Marinujte nejméně 15 minut. Do pánvičky dejte 2 lžíce oleje a na rozpálený olej vložte kuřecí maso...

Diskuze

7 komentářů

    a
    aknela11

    křidélka miluju. Se zázvorem jsem ještě nezkoušela. Díky za tip.

    m
    martinnatr

    ten zázvor tomu dodá grády, vyzkouším

    l
    lidka2

    Marináda se zázvorem může být dobrá, ale já nemám ráda křidýlka – radši bych ji použila na stehýnka.

    d
    Daniela76

    Kuřecí křidélka marinovaná se zázvorem budou určitě skvěle chutnat.

    k
    krockovapavla

    Marináda se zázvorem je vynikající doma ji používám pořád, zázvor má úžasnou aromatickou chuť.

    l
    ladouch

    Křidýlka děláme v létě na grilu a tento recept zkusím.

    b
    Bobina1

    Raději mám stehýnka.Nerada obírám kosti.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist