Nakládaná kuřecí křidélka s marinádou ze zázvoru a česneku

Suroviny

kuřecí křidélka
500 g
cibule
4 ks
čerstvý zázvor
1 ks
česnek
1 stroužek
pravá sojová omáčka
1 PL
bílé víno
2 PL
jarní cibulka
1 ks
olej na smažení
1 ks

Postup přípravy:

Cibuli nakrájejte nadrobno, zázvor na plátky, česnek prolisujte. Vše dejte do mísy a přidejte víno se sójovou omáčkou. Kuřecí křidélka omyjte a položte do marinády. Marinujte nejméně 15 minut. Do pánvičky dejte 2 lžíce oleje a na rozpálený olej vložte kuřecí maso i s marinádou.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Při smažení obracejte. Pokud potřebujete přilít tekutinu, přidávejte vodu, nikoliv olej. Smažte asi 15 minut. Pak přidejte pórek nebo jarní cibulku nakrájenou na kolečka. Ještě chvilku vařte, ale pórek nebo cibulka má zůstat křupavá.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.12.2012 5:55| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist