musaka-se-spenatem-352x198.jpg

Musaka se špenátem a smetanou

Umelte libové vepřové maso nebo použijte hotové umleté maso. Na oleji lehce opečte nakrájenou cibulku a nasekané stroužky česneku. Přidejte maso, opečte, osolte, opepřete, přidejte lžíci kořenící směsi adžika a duste do změknutí. Horkou vodou spařte čerstvý špenát a nechte jej odkapat....

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist