Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou

Svaříme rybí vývar s vínem (2 lžíce odložíme stranou). Pstruha omyjeme a vložíme do horkého vývaru. Ztlumíme teplotu a vaříme asi 20 minut. Očistíme a omyjeme pórek, nakrájíme na špalíky a rozdělíme na kroužky. Oloupeme mrkev a podélně ji nakrájíme na plátky. Přelijeme je horkou...

Diskuze

4 komentáře

    d
    Daniela76

    Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou bude určitě mňamka.Nedávno jsem takhle dělala Lososa.

    e
    evik56

    zase jeden lákavý receptík,určitě se rodinka zlobit nebude,když jim něco nového připravím,na víkend jdu koupit pstruhy

    x
    xxkouckaxx

    no nevím – tohle by by se u nás asi neuchytilo !

    a
    aknela11

    rybička. Tu vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist