leco.jpg

Míchané lečo z baklažánů

Baklažány očistíme a nakrájíme, rajčata oloupeme a nakrájíme a papriku a cibuli také nakrájíme. Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme baklažán a papriku, osolíme a dusíme do mäkka. Pak přidáme rajčata a chvíli podusíme. Nakonec zahustíme rozšlehanými vejci, dochutíme solí a pepřem a zvolna mícháme, než vejce ztuhnou.

Diskuze

10 komentářů

    j
    jankac

    Míchané lečo z baklažánů je chutné.

    m
    martinnatr

    zajímavý recept, když má někdo hodně baklažánů

    l
    ladouch

    Já bych si ho dala, ale doma by mě to nebaštili.

    e
    Elisa19

    Lečo s baklažány jsem ještě neochutnala,ale proč to nevyzkoušet.

    l
    lucik21

    Míchané lečo z baklažánů vypadá moc dobře

    b
    Bobina1

    Míchané lečo z baklažánů – může být dobré.

    g
    glady

    lečo z baklažánu jsem ještě neměla, určitě stojí za to vyzkoušet

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist