Míchané lečo z baklažánů
Baklažány očistíme a nakrájíme, rajčata oloupeme a nakrájíme a papriku a cibuli také nakrájíme. Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme baklažán a papriku, osolíme a dusíme do mäkka. Pak přidáme rajčata a chvíli podusíme. Nakonec zahustíme rozšlehanými vejci, dochutíme solí a pepřem a zvolna mícháme, než vejce ztuhnou.
Míchané lečo z baklažánů je chutné.
zajímavý recept, když má někdo hodně baklažánů
Já bych si ho dala, ale doma by mě to nebaštili.
Lečo s baklažány jsem ještě neochutnala,ale proč to nevyzkoušet.
Míchané lečo z baklažánů vypadá moc dobře
Míchané lečo z baklažánů – může být dobré.
lečo z baklažánu jsem ještě neměla, určitě stojí za to vyzkoušet