Masová pomazánka s vejci

Suroviny

pečené maso i se štávou

250 g

natvrdo uvařené vejce

2 ks

kyselé okurky

1 ks

dijonská horčice

1 PL

pažitka, pepř, sůl

1 ČL

naťová cibulka

2 ks

Postup přípravy:

Pečené maso pomeleme, na jemno nasekáme naťovou cibulku, pažitku, natvrdo uvařená vejce a kyselou okurku. Přidáme dijonskou hořčici, sůl a pepř, vše promícháme a dochutíme.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 15x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.3.2015 10:04| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist