Marquise s anglickým krémem
Na marquise nakrájíme čokoládu na kousky, rozpustíme a necháme vychladnout. Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Přidáme měkké máslo a třeme, až vznikne jednolitá hmota. Postupně přišleháme jednotlivá vejce a vanilkovou dřeň. Malou pudinkovou formu vyložíme průsvitnou fólií a naplníme čokoládovou hmotou. Dáme přes noc...
Zaujímavý recept.
Tak toto vypadá moc dobře. v neděli zkusím.
bude to jistě bašta , ale asi ba se mi s tím nechtělo dělat !
Marquise s anglickým krémem, zajímala by mě chuť, ale asi bych ten recept nezvládla, navíc nevím co je Marquise
Pro mě moc složité i když asi dobré, ale já bych to zvrzla, asi by se mě to srazilo.
Nevím,snad,možná? Jedla jsem anglický pudink,který se dělá z chleba a již nikdy více.Jako když vám gecne piškot…..:-)