Marquise s anglickým krémem

Na marquise nakrájíme čokoládu na kousky, rozpustíme a necháme vychladnout. Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Přidáme měkké máslo a třeme, až vznikne jednolitá hmota. Postupně přišleháme jednotlivá vejce a vanilkovou dřeň. Malou pudinkovou formu vyložíme průsvitnou fólií a naplníme čokoládovou hmotou. Dáme přes noc...

Diskuze

8 komentářů

    j
    jankac

    Zaujímavý recept.

    j
    jarka0193

    Tak toto vypadá moc dobře. v neděli zkusím.

    x
    xxkouckaxx

    bude to jistě bašta , ale asi ba se mi s tím nechtělo dělat !

    Viky17

    Marquise s anglickým krémem, zajímala by mě chuť, ale asi bych ten recept nezvládla, navíc nevím co je Marquise

    l
    ladouch

    Pro mě moc složité i když asi dobré, ale já bych to zvrzla, asi by se mě to srazilo.

    e
    evik56

    Nevím,snad,možná? Jedla jsem anglický pudink,který se dělá z chleba a již nikdy více.Jako když vám gecne piškot…..:-)

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist