Marquise s anglickým krémem

Na marquise nakrájíme čokoládu na kousky, rozpustíme a necháme vychladnout. Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Přidáme měkké máslo a třeme, až vznikne jednolitá hmota. Postupně přišleháme jednotlivá vejce a vanilkovou dřeň. Malou pudinkovou formu vyložíme průsvitnou fólií a naplníme čokoládovou hmotou. Dáme přes noc...

Diskuze

8 komentářů

    j
    jankac

    Zaujímavý recept.

    j
    jarka0193

    Tak toto vypadá moc dobře. v neděli zkusím.

    x
    xxkouckaxx

    bude to jistě bašta , ale asi ba se mi s tím nechtělo dělat !

    Viky17

    Marquise s anglickým krémem, zajímala by mě chuť, ale asi bych ten recept nezvládla, navíc nevím co je Marquise

    l
    ladouch

    Pro mě moc složité i když asi dobré, ale já bych to zvrzla, asi by se mě to srazilo.

    e
    evik56

    Nevím,snad,možná? Jedla jsem anglický pudink,který se dělá z chleba a již nikdy více.Jako když vám gecne piškot…..:-)

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist