Lívance z rýže se smetanou a povidly

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Uvařenou rýži rozmixujte, přidejte hrubou mouku, krupici, badyán, vejce, vypracujte vláčné těsto a nechte ho 6 hodin na teplém místě. Pak smažte na rozpáleném oleji lívanečky, potřete je povidly ušlehanými se smetanou a posypte skořicovým cukrem.

Diskuze

10 komentářů

    l
    lidka2

    Tohle jídlo si nedovedu představit a protože nemám ráda rýži na sladko, vůbec bych se do toho nepouštěla.

    k
    krockovapavla

    Mám ráda lívance všech druhů a chutí…

    l
    Lydia001

    To zní zajímavě, z té rýže určitě budou ještě lepší. Určitě zkusím.

    D
    doublefantasy

    s rýží by mě to nenapadlo, určitě musím vyzkoušet

    j
    jarka0193

    Tak tento recept ráda zkusím.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to moc lákavě , překvapil mně ten badyán – používám jej vlastně jen na svařák !

    Viky17

    Lívance z rýže se smetanou a povidly – lívance jsem zkoušela jen z ovesných vloček nebo mouky, takto je neznám, ráda vyzkouším :-)))

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist