Lívance z rýže se smetanou a povidly
Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Uvařenou rýži rozmixujte, přidejte hrubou mouku, krupici, badyán, vejce, vypracujte vláčné těsto a nechte ho 6 hodin na teplém místě. Pak smažte na rozpáleném oleji lívanečky, potřete je povidly ušlehanými se smetanou a posypte skořicovým cukrem.
Tohle jídlo si nedovedu představit a protože nemám ráda rýži na sladko, vůbec bych se do toho nepouštěla.
Mám ráda lívance všech druhů a chutí…
To zní zajímavě, z té rýže určitě budou ještě lepší. Určitě zkusím.
s rýží by mě to nenapadlo, určitě musím vyzkoušet
Tak tento recept ráda zkusím.
vypadá to moc lákavě , překvapil mně ten badyán – používám jej vlastně jen na svařák !
Lívance z rýže se smetanou a povidly – lívance jsem zkoušela jen z ovesných vloček nebo mouky, takto je neznám, ráda vyzkouším :-)))