livance-z-cukety.jpg

Lívance z cukety a la bramborák

Cuketu nastrouháme, osolíme a necháme půl hodiny stát. Pak slijeme přebytečnou vodu z cukety, přidáme vejce, mouku a podle chuti koření a česnek. Z hotového těsta děláme lívance a z obou stran osmažíme dozlatova.

Diskuze

6 komentářů

    Stanislava Nováková

    Také dělávám – moc dobré.

    l
    ladouch

    Proč ne nemusí být špatné.

    l
    lucik21

    Lívance z cukety vypadají dobře, to by mě nenapadlo

    j
    jankac

    Ja som dnes z cukety robila placky, ale pridala som ovsené vločky. Smažila som ich na panvici bez tuku a boli chrumkavé.

    l
    lidka2

    Já dělám z cukety bramboráčky, jsou lehké a dobré.

    b
    Bobina1

    Lívance z cukety jsou dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist