lepenice-352x198.jpg

Lepenice

Uvařte doměkka oloupané brambory v osolené a kmínem ochucené vodě. Propláchněte, sceďte a překrájejte kysané zelí. Na sádle nebo oleji prohřejte zelí a smíchejte ho s uvařenými, hrubě rozšťouchanými bramborami. Urovnejte na mísu a přelijte na sádle osmahnutou cibulkou, slaninou nebo škvarkovým sádlem s cibulkou.

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist