Lahodné špalíky s cibulkou a slaninou
Omyté maso rozkrájíme na 4 špalíky, dáme do kastrolu, mírně podlejeme vodou, přidáme na proužky slaninu, cibuli, okořeníme, zakápneme troškou oleje a kastrol utěsníme alobalem. Pečeme zvolna v troubě cca 1,5 – 2 hodiny, až masíčko změkne. Podáváme s opečeným bramborem a zeleninovým...
Tyto špalíky jsou opravdu velmi chutné.
Nechávám se inspirovat na nedělní oběd, určitě to bude výborné.
Tak to může být dobrota, určitě vyzkouším a myslím, že si pochutnáme.
hmm, to může být dobré
mám celkem ráda, i když z něho moc často nevařím. Nejčastěji svíčkovou nebo ptáčky
hovězí maso moc nevařím, tak možná zkusím tyto špalíčky
Lahodné špalíky, vypadadá jako lákavý recept, ale je z hovězího masa a to jsem již asi rok něměla, červené maso jíme zřídkakdy, dáváme spíše přednost bílému a rybám.
To bych si dala, to musí být výborné