Lahodné špalíky s cibulkou a slaninou

Omyté maso rozkrájíme na 4 špalíky, dáme do kastrolu, mírně podlejeme vodou, přidáme na proužky slaninu, cibuli, okořeníme, zakápneme troškou oleje a kastrol utěsníme alobalem. Pečeme zvolna v troubě cca 1,5 – 2 hodiny, až masíčko změkne. Podáváme s opečeným bramborem a zeleninovým...

Diskuze

11 komentářů

    k
    krockovapavla

    Tyto špalíky jsou opravdu velmi chutné.

    j
    Jana463

    Nechávám se inspirovat na nedělní oběd, určitě to bude výborné.

    l
    ladouch

    Tak to může být dobrota, určitě vyzkouším a myslím, že si pochutnáme.

    v
    viwi

    hmm, to může být dobré

    v
    vercatom

    mám celkem ráda, i když z něho moc často nevařím. Nejčastěji svíčkovou nebo ptáčky

    j
    jijina

    hovězí maso moc nevařím, tak možná zkusím tyto špalíčky

    Viky17

    Lahodné špalíky, vypadadá jako lákavý recept, ale je z hovězího masa a to jsem již asi rok něměla, červené maso jíme zřídkakdy, dáváme spíše přednost bílému a rybám.

    k
    Karunka

    To bych si dala, to musí být výborné

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist