griotka-z-visni.jpg

Lahodná domácí višňová griotka

Zralé višně omyjeme, vrstvy višní prosypeme cukrem s přídavkem koření, nakrájeným citrónem a ořechem. Sklenici ovážeme celofánem a necháme 14-21 dnů macerovat. Macerát (výluh) scedíme přes sítko s plátnem a naředíme v poměru 2:1 vodkou, 2 díly macerátu, 1 díl vodky, máme-li rádi griotku sladší...

Diskuze

5 komentářů

    g
    glady

    domácí griotka určitě výborná, ale bohužel mi na zahradě višně nerostou

    l
    lidka2

    Domácí griotka by mohla být určitě výborná!

    s
    stana1

    Griotka z višní dobré pití pro ženy.

    l
    lucik21

    Griotku z višní jsem ještě neměla

    b
    Bobina1

    Já dělám z višní šťávu a ne griotku.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist