lahodna-pastika.jpg

Lahodná domácí paštika z kuřecích jater s tymiánem

Kuřecí játra dobře omyjeme (nejlépe v misce několikrát propláchneme). Vyřežeme blány a šlachy, které jsou viditelné. U kuřecích jatýrek jich moc není, ale pokud se táhnou jako nit, můžeme blány odstranit. Máme takto játra připravená k osmahnutí. Oloupeme, omyjeme a nakrájíme cibulku. Nemusí být...

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Paštiky tiež už nekupujem, ale táto môže byť chutná

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Paštiky nekupuji, ale domácí bude dobrá.

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Lahodná domácí paštika z kuřecích jater s tymiánem tou bych nepohrdl.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist