Kynuté vdolky z rýže

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Z mléka, droždí a cukru si připravíme kvásek. Do mísy dáme ostatní ingredience, přidáme kvásek, nakonec vejce a zaděláme těsto. Necháme vykynout a pak jen na pomoučněném válu tvarujeme vdolky, které smažíme na oleji a hotové zdobíme ovocem...

Diskuze

10 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Kynuté vdolky z rýže – už i ten název je hodně zajímavý !

    s
    svesticka1234

    zajímavý recep. Určitě vyzkouším. Díky za něj.

    k
    krockovapavla

    Velmi zajímavý a také inspirující neobvyklý recept.

    e
    evik56

    Neznám kynuté těsto z rýže,snad vykyne s touto surovinou?Někomu došla mouka, tak ji nahradil rýží?Je to zajímavé.

    x
    xxkouckaxx

    tak o takovém kynutém těstě jsem ještě ani neslyšela !

    z
    Zuzana2403

    Za vyzkoušení to určitě stojí. Sama jsem zvědavá, jak to bude chutnat.

    l
    ladouch

    Zase něco úplně jiného nikdy jsem o tom neslyšela, ale bude to dobré,

    Viky17

    Kynuté vdolky z rýže – neznám, nikdy jsem nedělala, ale je to výborný recept a senza tip :-)))

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist