Kynuté vdolky z rýže

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Z mléka, droždí a cukru si připravíme kvásek. Do mísy dáme ostatní ingredience, přidáme kvásek, nakonec vejce a zaděláme těsto. Necháme vykynout a pak jen na pomoučněném válu tvarujeme vdolky, které smažíme na oleji a hotové zdobíme ovocem...

Diskuze

10 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Kynuté vdolky z rýže – už i ten název je hodně zajímavý !

    s
    svesticka1234

    zajímavý recep. Určitě vyzkouším. Díky za něj.

    k
    krockovapavla

    Velmi zajímavý a také inspirující neobvyklý recept.

    e
    evik56

    Neznám kynuté těsto z rýže,snad vykyne s touto surovinou?Někomu došla mouka, tak ji nahradil rýží?Je to zajímavé.

    x
    xxkouckaxx

    tak o takovém kynutém těstě jsem ještě ani neslyšela !

    z
    Zuzana2403

    Za vyzkoušení to určitě stojí. Sama jsem zvědavá, jak to bude chutnat.

    l
    ladouch

    Zase něco úplně jiného nikdy jsem o tom neslyšela, ale bude to dobré,

    Viky17

    Kynuté vdolky z rýže – neznám, nikdy jsem nedělala, ale je to výborný recept a senza tip :-)))

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist