Kynuté vdolky z rýže
Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Z mléka, droždí a cukru si připravíme kvásek. Do mísy dáme ostatní ingredience, přidáme kvásek, nakonec vejce a zaděláme těsto. Necháme vykynout a pak jen na pomoučněném válu tvarujeme vdolky, které smažíme na oleji a hotové zdobíme ovocem...
Kynuté vdolky z rýže – už i ten název je hodně zajímavý !
zajímavý recep. Určitě vyzkouším. Díky za něj.
Velmi zajímavý a také inspirující neobvyklý recept.
Neznám kynuté těsto z rýže,snad vykyne s touto surovinou?Někomu došla mouka, tak ji nahradil rýží?Je to zajímavé.
tak o takovém kynutém těstě jsem ještě ani neslyšela !
Za vyzkoušení to určitě stojí. Sama jsem zvědavá, jak to bude chutnat.
Zase něco úplně jiného nikdy jsem o tom neslyšela, ale bude to dobré,
Kynuté vdolky z rýže – neznám, nikdy jsem nedělala, ale je to výborný recept a senza tip :-)))