Květákový paprikáš se žampióny

Květák rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě do měkka a necháme ho okapat. Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou papriku a na plátky nakrájené žampióny, zasypeme sladkou paprikou a osmahneme. Podlijeme troškou vody a podusíme. Přidáme květák a kysanou smetanu,...

Diskuze

3 komentáře

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.

    x
    xxkouckaxx

    Květákový paprikáš – takhle jsem květák ještě nejedla !

    b
    Brubak

    velmi zajímavý recept, neznám

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist