Kuře s žampionovou nádivkou

  Nádivka: 2 housky, 2 vejce, 100ml mléka, 20g másla, 150g žampiónů, petrželka, sůl Housky nakrájené na kostičky zvlhčete mlékem rozšlehaným se žloutkem a solí, pokropte rozehřátým máslem a nechte prosáknout. Z bílků ušlehejte sníh. Mezitím nakrájejte žampióny na drobno a osmažte je. Žampióny, nasekanou petrželku a tuhý sníh přidejte k nádivce a lehce...

Diskuze

9 komentářů

    j
    jenetka

    Mám ráda houby, takže určitě využijeme.

    k
    krockovapavla

    Hřiby ani žampiony nejím bohužel:(

    z
    zdenkar

    to je výborný recept,žampiony zbožňuje celá rodina a kuře taky

    Viky17

    Kuře s žampionovou nádivkou, ingredience, kuřátko, vše zní naprosto úžasně, mňamky moc ráda vyzkouším a ochutnám 🙂

    x
    xxkouckaxx

    kuřátko , houbičky – hmmm , to bude velká dobrota , musím zkusit !

    z
    Zuzana2403

    Kuře s žampionovou nádivkou je opravdu velmi dobrý pokrm, nádivky dělám vždy trochu více a zbytek peču vedle kuřátka.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist