Kuře s žampionovou nádivkou
Nádivka: 2 housky, 2 vejce, 100ml mléka, 20g másla, 150g žampiónů, petrželka, sůl Housky nakrájené na kostičky zvlhčete mlékem rozšlehaným se žloutkem a solí, pokropte rozehřátým máslem a nechte prosáknout. Z bílků ušlehejte sníh. Mezitím nakrájejte žampióny na drobno a osmažte je. Žampióny, nasekanou petrželku a tuhý sníh přidejte k nádivce a lehce...
Mám ráda houby, takže určitě využijeme.
Hřiby ani žampiony nejím bohužel:(
to je výborný recept,žampiony zbožňuje celá rodina a kuře taky
Kuře s žampionovou nádivkou, ingredience, kuřátko, vše zní naprosto úžasně, mňamky moc ráda vyzkouším a ochutnám 🙂
kuřátko , houbičky – hmmm , to bude velká dobrota , musím zkusit !
Kuře s žampionovou nádivkou je opravdu velmi dobrý pokrm, nádivky dělám vždy trochu více a zbytek peču vedle kuřátka.