Kuře po kreolsku s omáčkou a bazalkou

Omáčka: 500 g rajčat nebo rajského protlaku,cibule, stroužek česneku, lžička sušené bazalky, 1/2 lžičky majoránky, lžička cukru, paprikový lusk, 2 dl bílého vína, sůl, pepř, tabasco, 1 dl olivového oleje Kuře osolíme, upečeme v troubě na másle a naporcujeme. Rajčata nebo...

Diskuze

9 komentářů

    j
    jankac

    Kuře po kreolsku s omáčkou a bazalkou ma nezaujalo.

    j
    jenetka

    Spoustu lidí nemá rádo rajskou, ale my doma teda jo, takže to zkusíme.

    x
    xxkouckaxx

    podáváme s chlebem, bramborem, hranolky či třeba rýží – já bych asi volila chleba

    l
    lucik21

    zajímavý recept, vyzkouším a uvidím

    k
    krockovapavla

    Tento recept ještě neznám, musím vyzkoušet.

    x
    xxkouckaxx

    tak tahle omáčka vypadá dost dobře – zlepšená rajská !

    x
    xxmilixx

    kuře je klasika , ale ta omáčka vypadá dost dobře – to bych mohla zkusit !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist