Kuře po kreolsku s omáčkou a bazalkou
Omáčka: 500 g rajčat nebo rajského protlaku,cibule, stroužek česneku, lžička sušené bazalky, 1/2 lžičky majoránky, lžička cukru, paprikový lusk, 2 dl bílého vína, sůl, pepř, tabasco, 1 dl olivového oleje Kuře osolíme, upečeme v troubě na másle a naporcujeme. Rajčata nebo...
Kuře po kreolsku s omáčkou a bazalkou ma nezaujalo.
Spoustu lidí nemá rádo rajskou, ale my doma teda jo, takže to zkusíme.
podáváme s chlebem, bramborem, hranolky či třeba rýží – já bych asi volila chleba
zajímavý recept, vyzkouším a uvidím
Tento recept ještě neznám, musím vyzkoušet.
tak tahle omáčka vypadá dost dobře – zlepšená rajská !
kuře je klasika , ale ta omáčka vypadá dost dobře – to bych mohla zkusit !