Kuře po kreolsku s omáčkou a bazalkou

Omáčka: 500 g rajčat nebo rajského protlaku,cibule, stroužek česneku, lžička sušené bazalky, 1/2 lžičky majoránky, lžička cukru, paprikový lusk, 2 dl bílého vína, sůl, pepř, tabasco, 1 dl olivového oleje Kuře osolíme, upečeme v troubě na másle a naporcujeme. Rajčata nebo...

Diskuze

9 komentářů

    j
    jankac

    Kuře po kreolsku s omáčkou a bazalkou ma nezaujalo.

    j
    jenetka

    Spoustu lidí nemá rádo rajskou, ale my doma teda jo, takže to zkusíme.

    x
    xxkouckaxx

    podáváme s chlebem, bramborem, hranolky či třeba rýží – já bych asi volila chleba

    l
    lucik21

    zajímavý recept, vyzkouším a uvidím

    k
    krockovapavla

    Tento recept ještě neznám, musím vyzkoušet.

    x
    xxkouckaxx

    tak tahle omáčka vypadá dost dobře – zlepšená rajská !

    x
    xxmilixx

    kuře je klasika , ale ta omáčka vypadá dost dobře – to bych mohla zkusit !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist